024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De van oorsprong Rotterdamse zangeres heeft al een behoorlijke staat van dienst in de muziek- en theaterwereld. Zij startte haar carrière in theatergroep ‘Jeans’ waarop vele rollen in diverse Musicals volgden o.a.: ‘The Sound Of Music’ ‘Evita’, ‘Grease’, ‘The Dancing Queens’, ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer’, ‘Grace’, ‘ Sinatra, that’s life’ en ‘Pietje Bell’, ‘Een Schitterende jongen’, ‘No way to treat a Lady’

Brigitte speelde de jonge Willeke Alberti tijdens de jubileumshow ‘Goud’ van Willeke zelf en nam een duet met haar op. Verder was ze te horen als solist in diverse theaterconcerten waaronder: ‘Musicals to the Max’, ‘Songfestival in Concert’, ‘A tribute to the Bee Gees’ en vele theaterconcerten met Het Orkest van de Koninklijke Lucht. Ook maakte ze samen met Laura Vlasblom haar eigen theatervoorstelling ‘Haar’ in 2012.

In maart 2012 trad ze op als solist in Ahoy in ‘Musical Classics’. Ook voor Stichting de Zonnebloem speelde ze de afgelopen jaren in 3 grote theatervoorstelling voor de Nationale tour. In 2005 werd ze samen met o.a. Tony Neef tweede in de voorronde voor t Eurovisie Songfestival met een liedje van Johnny Logan; ‘How does it feel’ in de formatie ‘Airforce’.

2013/2014 Brigitte legt de focus met name op haar carrière als solozangeres. Zo treedt ze regelmatig in het land op met live band of orkestband, maar ook bracht ze drie solo singles uit die allen de Nederlandstalige top 10 wisten te halen. Vorig jaar verscheen in samenwerking met Rob de Nijs haar EP ‘Nijman zingt De Nijs’.

Brigitte maakt deel uit van het succes trio "Heidi und die Heino’s" waar zij samen met haar collega’s Rolf Koster en Tony Neef een ode brengen aan het Duitse Erfgoed met uiteraard de bijbehorende knipoog. Samet met Laura Vlasblom treedt ze ook op met "Back to Waterloo" een unieke Abba tribute.

In seizoen 2016/2017 speelde Brigitte “Tante Jans” in Ciske de Rat de Musical. En in 2018 was ze nog te zien in de Musical Comedy The Full Monty als Vicky Steenstra. Afgelopen jaren was Brigitte als soliste te zien in diverse Max concerten voor Omroep Max. Zij brengt daarin een Ode aan onder andere Willeke Alberti, waar ze 2 seizoenen mee gewerkt heeft. Maar ook aan Rob de Nijs en Wim Sonneveld. Brigitte heeft een voorliefde voor het mooiere gedragen repertoire van vroeger, maar kan ook een feestje maken (denk aan Songfestival repertoire of bijv. Andre Hazes). Ook zal ze in oktober 2022 weer een single uitbrengen, omdat ze zich dit jaar weer volledig zal richten op haar soloprojecten.

Boek Brigitte Nijman

Brigitte Nijman kun je boeken bij Lukassen. Neem contact op met ons om te zien of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw feest of event. Heb je aanvullende vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands?
Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma