024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
DJ-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Chris Deluxe

Chris Deluxe staat bekend om zijn draai skills die vooral in veel verschillende genres gespeeld worden. Chris is begonnen met draaien in 2000, in verschillende clubs in Groningen en zijn stijl is te omschrijven als eclectisch, een mix van diverse muziekstijlen die elkaar afwisselen in verschillende genres als hiphop, house, classics, moombahton en pop. Al snel breidde hij uit naar het draaien in binnen- en buitenland. Daarnaast is Chris Deluxe te horen in verschillende radioprogramma's als Radio 538, Radio 3FM en SLAM!. 

Ook was Chris een vast gezicht in de show “Kudo” van Dumpert, waar hij zelf de video’s van Dumpert achter elkaar mixte. Daarnaast is Chris Deluxe te zien op diverse festivals als Freshtival en de Keiweek. Ook maakt hij vele video’s op YouTube die inmiddels al meer dan honderdduizend keer bekeken zijn en draait hij natuurlijk regelmatig op privé feesten en evenementen. Met Chris Deluxe kun je genieten van vele genres en mix skills op jouw feest, festival of evenement.

Chris Deluxe boeken prijs

Wil je Chris Deluxe inhuren als DJ tijdens jouw feest, evenement of festival? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de kosten. Om je zo goed mogelijk te helpen en alle informatie te verlenen die je nodig hebt, vragen we je om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij binnen een dag reactie geven en weet je precies of Chris Deluxe beschikbaar is voor jouw feest of evenement en kunnen wij je voorzien van de exacte prijzen.

Ben je ook benieuwd naar de kosten voor vergelijkbare artiesten, zoals, Feest DJ Ruud of Billy the Kit? Wie je ook wilt boeken, wij helpen je graag verder! Voor iedere artiest geldt: Prijzen hangen af van verschillende factoren, zoals de duur, locatie hoeveelheid gasten enzovoort. Daarom is het belangrijk dat je contact met ons opneemt, om zo tot alle informatie te komen en de prijzen die gelden voor jouw artiest, DJ, band of coverband.

Neem contact met ons op

Neem contact op via één van onze contactkanalen. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen die je kunt invullen op de website, bel ons via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Wij garanderen een reactie op dezelfde dag met alle informatie omtrent het boeken van artiesten.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma