024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Danilo Kuiters (22 juli 1997) is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk bekende artiest met een drukke agenda en optredens door heel Nederland.
Bij het RTL programma “The Voice Of Holland” heeft Danilo aan het grote publiek laten zien dat hij een top artiest is met een geweldig fijne stem. Onder leiding van coach Lil’ Kleine overleefde hij ronde na ronde en haalde hij de live shows waar meer dan een miljoen mensen Danilo zullen gaan zien. Marco Borsato complimenteerde hem al en noemde hem de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger.

Naast zijn eigen nummers zingt Danilo covers van o.a. Jan Smit, Andre Hazes, Wesly Bronkhorst en Tino Martin. Zo kan en zal hij voor ieder evenement, in overleg met de opdrachtgever, het juiste repertoire samenstellen van modern uptempo tot meeslepende meezingers .

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma