024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Meer over Wesly Bronkhorst

Het succes dat Wesly Bronkhorst heeft met zijn hit ‘Trots Op Jou’ is sinds 2019 nog groter geworden. Hij is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten.

Wesly Bronkhorst was tien, toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid. Hij is in zijn carrière een stapje verder gegaan en heeft zijn verschillende hits allemaal ten gehore gebracht in AFAS Live. ‘Dit was een geweldige ervaring, maar net even anders dan andere concerten!’.

De voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum. Dat vond plaats in het tot de laatste stoel uitverkochte concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’. ‘Mooier had ik mijn 15-jarig jubileum niet kunnen vieren. Het is een jongensdroom wat werkelijkheid is geworden. Toen ik een jaar of tien was, fietste ik vaak langs het concertgebouw en dacht, in dit prachtige gebouw wil ik ooit zingen. Mijn grote voorbeeld André Hazes senior heeft in 1985 ook zijn 15-jarig jubileum daar gevierd, voor mij maakte dat het nog specialer. Ik ben een nuchtere Amsterdamse jongen, maar dit soort hoogtepunten ontroeren mij wel.’ 

Bronkhorst is een artiest die zowel jong als oud aanspreekt. Zijn muziek wordt meegezongen door alle lagen van de Nederlandse bevolking, van timmerman tot advocaat. ‘Die mengeling zie ik vaak terug in de zalen waar ik optreed. Mijn doelgroep is heel breed, voor een artiest is dat fijn.

Wesly Bronkhorst boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Wesly Bronkhorst kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van Wesly Bronkhorst is gemakkelijk te vinden op deze pagina.

Neem contact met ons op

Benieuwd of Wesly Bronkhorst nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma