024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Dansado & de Feestmeester voor een onvergetelijk feest!

Wil je een feest organiseren dat nog lang zal worden herinnerd? Denk dan aan het boeken van Dansado & de Feestmeester! Dit energieke duo uit Brabant staat garant voor een avond vol plezier, vrolijke tunes en een vrachtwagen vol confetti. Lees verder om te ontdekken waarom Dansado & de Feestmeester de perfecte keuze zijn voor jouw evenement!

De biografie van Dansado & de Feestmeester

Na jaren in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen, zijn Dansado & de Feestmeester nu klaar voor een nieuwe fase, een nieuw begin. Ze hebben met passie mensen verbonden, vriendschappen gesloten en menig festival volledig op zijn kop gezet. Deze ontwikkeling is tot stand gekomen door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap. Deze Brabanders hebben feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Waarom Dansado & de Feestmeester boeken?

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel.

Dansado & de Feestmeester boeken voor jouw evenement

Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken! Boek nu Dansado & de Feestmeester voor een onvergetelijk feest! Neem contact op met Entertainmentbureau Lukassen en wij helpen je graag verder. Met Dansado & de Feestmeester op het podium wordt jouw evenement een gegarandeerd succes!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma