024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 595,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Dave van Well begon zijn zangcarrière lokaal in de regio van Nijmegen, maar al snel verspreidde zijn talent zich als een olievlek door heel Nederland. In 2005 tekende hij een aantrekkelijk platencontract bij de gerenommeerde platenbaas Johnny Hoes, waar hij een aantal indrukwekkende nummers opnam. In 2018 nam Dave een gedurfde beslissing en streefde naar grotere successen. Zijn platenlabel, Dave van Well Music, werd vervangen door Dutch Artist Music. Dit leidde tot producties van een hoger kaliber en een groeiende fanbase.

Vanaf 2007 besloot Dave zelf een eigen opnamestudio en platenlabel op te richten, waarbij hij tevens de ambitie had om opkomende artiesten te begeleiden in de muziekindustrie. In 2018 onderging het label een naamsverandering en begonnen steeds meer mensen interesse te tonen in het boeken van Dave van Well.

Een belangrijk moment in zijn carrière was zijn deelname aan het televisie-realityprogramma "Ik Geloof In Mij" op RTL4 in zowel 2020 als 2021. Dit programma bood een podium aan diverse collega-zangers, zoals Rene Le Blanc, Dario, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally McKey. Sindsdien heeft Dave van Well een gevestigde naam verworven in de Nederlandstalige muziekwereld, en het publiek herkent hem aan zijn eigen repertoire, waaronder nummers als "Caramia", "Jouw Kus", "Blijf bij me vannacht" en "Ietsie pietsie inie mini". Deze hits zijn afkomstig van zijn twee uitgebrachte albums, "Te Quiero" en "Snap je wat ik bedoel".

Ben je enthousiast over Dave van Well? Neem contact met ons op om deze artiest te boeken.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma