024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 795,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Marvin de Geest boeken

Ontdek muzikale reis van Marvin de Geest, een Nederlandse sensatie die al op jonge leeftijd verliefd werd op Nederlandstalige muziek! Als kind begon hij zijn passie te verkennen door mee te doen aan playbackshows, en als tiener bracht hij de menigte in extase als getalenteerde DJ op feesten en partijen. Maar dat was nog maar het begin...

Op een onvergetelijke oudejaarsavond gebeurde er iets magisch. Marvin greep de microfoon en een krachtige stem vulde de ruimte. De reacties waren overweldigend positief, en het publiek smeekte hem om meer. Geïnspireerd door deze triomfantelijke ervaring besloot hij in 2010 de sprong te wagen en de geweldige Frank van Etten te benaderen om zijn debuutsingle 'Ga maar door' te produceren, waarop het prachtige nummer 'Kleine Kameraad' te horen was. Een onverwachte triomf! Het publiek en de radiozenders waren laaiend enthousiast en Marvin was vastberaden om zijn muzikale dromen waar te maken.

Zijn toewijding kende geen grenzen en om zijn opmars voort te zetten, nam hij de singles 'Liefdesverlangen' in 2011 en 'Fiesta Accordeon' in 2012 op, met de getalenteerde Peter La Haye als producent. Na een korte adempauze, herontdekte Marvin zijn creatieve kracht in 2015 door een inspirerende samenwerking met niemand minder dan Frank Verkooyen. Met zijn moderne vertolking van Tom Jones' klassieker 'Not Responsible', met als resultaat de single 'Ben zo verliefd op jou', herrees Marvin als een feniks uit zijn as.

Het was echter in 2016 dat Marvin zijn ware artistieke stempel drukte met de bedwelmende cover 'Wordt Jij Ooit Van Mij', gebaseerd op Barry White's meesterwerk 'Let The Music Play'. Het liedje sloeg aan als een muzikale blikseminslag en deed de harten van het publiek en de radiostations sneller kloppen. Het land werd betoverd door Marvin's onmiskenbare talent en charisma. Het momentum hield aan met de release van de ene hit na de andere, zoals 'Jij Hoort In Mijn Leven' in 2017, 'Ik Weet Niet Wat Je Doet' in 2018 en 'Als Zij Naar Me Kijkt' in 2019.

Als kers op de taart wilde Marvin niets liever dan zijn diepste gevoelens vereeuwigen in een lied voor zijn geliefde dochter, geboren in 2018. Zijn wens ging in vervulling toen hij in 2019 de geweldige Manfred Jongenelis ontmoette, en samen met tekstschrijver en componist Diane Theunissen creëerden ze een emotioneel meesterwerk, de hartverwarmende single 'Lieve Kleine Meid'.

In navolging van z’n single “Jij Past Bij Mij” presenteert Marvin de Geest vol trots z’n nieuwe paradepaardje “Oh Mia Bella”. Marvin had een melodielijntje aan Manfred Jongenelis overhandigd met de bedoeling om deze uit te laten werken tot een ritmische single die aan zou sluiten op zijn voorganger. Deze plaat leverde hem een groot aantal leuke reacties op en heeft ervoor gezorgd dat hij weer een trede hoger op de ladder is beland. Marvin wil zich gaan onderscheiden door zijn eigen muzikale weg te bewandelen. Samen met het team van Cornelis Music is daar lang over gesproken en de neuzen staan dezelfde kant op.

Marvin de Geest is een onverschrokken artiest, gedreven door passie en vastberadenheid. Zijn onmiskenbare geluid raakt de harten van velen en zijn muzikale avontuur is pas net begonnen. Laat je betoveren door zijn betoverende stem en blijf zijn opwindende reis volgen, want de toekomst is veelbelovend voor deze Nederlandse muziekster. Mis geen enkele noot, want met Marvin de Geest is de muzikale hemel de limiet!

Of u nu zoekt naar bands, DJ's of solo-artiesten, bij Artiestenbureau Lukassen kunt u de meest geschikte artiesten boeken voor elke sfeer en setting.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma