024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2475,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond, is Elize weer neergestreken in haar thuisland!

In 2004 beleefde Elize haar doorbraak, toen ze met haar debuutsingle Shake de hitlijsten bestormde. De opvolger Automatic schoot regelrecht de top 10 in en ook I’m No Latino (TMF Superclip) en Into Your System waren niet weg te denken van radio en tv. Elize werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie Beste Zangeres én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

Naast zingen is Elize ook actief als presentatrice. Zo presenteerde zij o.a. de Kids Top 20, So You Think You Can Dance én diverse programma’s voor RTL, Ziggo Sport en KPN.

Onlangs bracht Elize 2 nieuwe tracks uit: Bad Girl en de huidige single Always on my Mind. Elize werkt momenteel aan nieuwe muziek en zal in het najaar haar EP Butterflies and Lies lanceren.

Elize is weer volop beschikbaar voor optredens en is te boeken voor uptempo tape-optredens inclusief 2 danseressen met een mix van haar grootste hits en uptempo medleys van Rihanna, Jennifer Lopez, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Daarnaast is Elize ook beschikbaar voor akoestische optredens met toetsen & violiste, als gastsoliste of voor presentatie / hosting. Informeer naar de mogelijkheden.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma