024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1500,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

In 1997 al maakte Erikah Karst met het album ‘Grown Woman’ een absoluut droomdebuut! De single ‘my heart goes out to you’ schopt het zelfs tot paradeplaat. Een duet met zanger Toney Hadley (Spandau Ballets), een Edison nominatie en internationale platendeal volgen. De zangeres krijgt zelfs een internationale platendeal aangeboden. Ze neemt in Amerika haar tweede en derde album op, over welke ze later zegt dat het niet ‘haar ding’ was. Erikah: “de platen zelf voelen eigenlijk niet als mijn platen. Ik werd in een hokje gedwongen, mocht niet zingen zoals ik wilde”.

Eigenwijs

Het word stil rondom de zangeres, maar wanneer ze in 2004 weer naar Nederland komt, probeert ze in de jaren die volgden zichzelf te hervinden. Ze schrijft nummers voor haar Nederlandstalige album ‘Eigenwijs’. Een album dat vooral vertalingen van Italiaanse nummers bevat, daarnaast ook haar eigen werk en een Nederlandstalige versie van ‘Have a little faith in me’. De eerste single van het album ‘Ik zie jou’ komt uit in maart 2009. Enkele maanden later verschijnt de tweede single ‘Als je maar gelooft in mij’, een nummer dat Erikah met haar moeder schreef.

Niet alleen Erikah en haar moeder zijn muzikaal. Ook broer René, die Erikah aanspoorde om een Nederlandstalige plaat te maken, is een graag geziene Nederlandse artiest.

Erikah Karst is een echte perfectionist, ze heeft veel aan het album bijgeschaafd, tot ze helemaal tevreden was. Nu is ze klaar om de studio om te ruilen voor de podia en kijkt ze uit naar alle optredens en concerten. ‘Ik voel me nu meer Erikah, dan tien jaar geleden’, zegt ze. ‘Daarom heet het album ook zo. Het slaat niet alleen op mijn karaktertrek, maar ik zing nu vooral mijn eigen wijs’.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma