024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Liefhebber van FAKE TITS!

Eh, pardon? Twee sympathieke gasten die het leven niet te serieus nemen. FAKE TITS viert de vreemde keuzes die wij als mensen maken en accepteert alles en iedereen. Bekijk hier hun promo!

Deze gasten entertainen en hypnotiseren hun publiek alsof ze de broers van Uri Geller zijn. Ze spelen maximaal in op iedere situatie, hun show gaat alle kanten op.

Laat dat opgekropte oergevoel naar buiten komen… met FAKE TITS ben je schaamteloos jezelf! Want wie je ook bent of wat je ook doet, FAKE TITS neemt je gegarandeerd mee in hun feestende achtbaan vol interactie, ongewone dansplaatjes en haalt jouw guilty-pleasures-fetisj naar boven.

Achteruit de polonaise lopen? Op de nek van de moeder van je beste vriend? In je pyjama stappen? Doe lekker wat je wilt! Schaamteloos jezelf zijn, is toch het mooiste wat er is?!

Dit dj duo is meer dan welkom op ieder feest of festival, zo stonden ze primetime op:

- Pinkpop
- Wish Outdoor
- Paaspop
- Lakedance
- Solar
- We Are Electric


FAKE TITS BOEKEN PRIJS
Wil je FAKE TITS direct en gemakkelijk boeken? Boek artiesten rechtstreeks bij de bron en neem contact op met team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma