024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 795,-
Tijdsduur
max 5 uur
Techniek
Tot 500 personen
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

BIOGRAFIE FEEST DJ DANNY

U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest? Stop met zoeken, wat dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest!

Danny’s belangstelling voor muziek begon op zeer jonge leeftijd. Op 4-jarige leeftijd liep hij al rond met een oude draagbare radio om zijn familie te vermaken. Dit was het begin van zijn liefde voor muziek.  Een aantal jaren later had hij zijn eigen drive-in show. Ook was hij DJ op de veelbeluisterde radiozender: het Gelders Geluid.

Feest DJ Danny is uniek, want hij draait, zingt en hij entertaint! Wat wilt u nog meer? Gedurende de avond pakt Feest DJ Danny (indien gewenst) regelmatig de microfoon om een aantal gezellige nummers te zingen.

Met meer dan 10 jaar bühne ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij feestgangers een fantastische avond moet bezorgen.

Danny beschikt over professionele apparatuur. Hij draait voor ieder wat wils: van Top 40 tot Rock, van Dance tot Trance, maar ook ’70-80-90-00’s’ en niet te vergeten de gezellige ‘Hollandse feestmuziek’. Hij is dus van alle markten thuis.

Feest DJ Danny boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma