024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2750,-
Tijdsduur
30 min + 15 min meet & greet
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Ontdek de stralende ster van NPO Zappelin, de beroemde actrice uit de hitfilms 'Misfit' en 'Oei Ik Groei' - Fenna! Ze betovert jong en oud met haar onweerstaanbare charme. Elke dag schittert ze op je scherm in populaire shows zoals 'Zin In Zappelin' en 'Het Feest van Zappelin'. Op YouTube verovert Fenna de harten van miljoenen kijkers, waarbij haar topprestatie een ongelooflijke 80 miljoen views bereikt!

Boek Fenna Ramos makkelijk en snel bij Lukassen.

Stap in de vrolijke wereld van Fenna, waar ze kinderen uitnodigt om samen met haar thuis voor de tv te zingen en te dansen op haar eigen hits en geliefde kinderliedjes. Maar dat is niet alles! Nu kunnen kinderen, ouders, opa's en oma's haar ook live op het podium ervaren voor een onvergetelijke zang- en danservaring.

En dat is nog niet alles! Na de show wacht een exclusieve meet & greet, waar je de kans hebt om een prachtige foto te maken met niemand minder dan Fenna zelf! Mis dit magische moment niet. Boek nu jouw avontuur met Fenna en laat je betoveren door haar stralende talent!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma