024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2295,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Teun!

Ik kan alle dansjes, dus kom maar op met de aanvragen!

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied““Hobbelpaard““Dikdakkersdans”, ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers. Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is stilstaan voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud! Naast de reguliere shows hebben de Dikdakkers diverse thema- en kindershows:

ALLES WORDT ORANJE SHOW BOEKEN

Met het EK / WK voetbal in aantocht komen de heren met de Alles wordt Oranje Show. Een interactieve energieke show waarin alle oranjehits voorbij komen. Er zijn leuke prijzen te winnen en er worden oranje gadgets uitgedeeld. De Dikdakkers scoorde zelf al diverse oranjehits zoals: "Schreeuw!", You Never can beat the Dutch" en "Voor Goud met Oranje"

SNAPPIE KIDZ SHOW BOEKEN

In deze interactieve kindershow nemen de Dikdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de Dikdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen ze in contact met een oude bekende…..Snappie de krokodil.

Uiteraard ontbreekt het in deze show niet aan de hits van de Dikdakkers. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen gekleed in een speciaal ontworpen maar vooral toepasselijke outfit. Zing, spring en dans mee met de Dikdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!

PEPERNOTENFEEST BOEKEN

In de sinterklaasperiode brengen de Dikdakkers een vrolijke kindershow met als thema de “Pepernoot”. De show heet dan ook de “Pepernotenshow”. Deze vrolijke show waarin de Dikdakkers natuurlijk al hun hits zingen is ideaal voor elke Sinterklaasfeest.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma