024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Fetty bij Lukassen

Ben jij op zoek naar een geweldige artiest die jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring maakt? Overweeg dan zeker om Fetty te boeken via Lukassen. Fetty Nijboer, eerder bekend als Fetty Hadders, is een talentvolle zangeres met een passie voor oude levensliedjes. Hier lees je alles over Fetty en hoe je haar kunt boeken voor jouw speciale gelegenheid.

Fetty brengt een unieke sfeer met haar indrukwekkende stem en gepassioneerde optredens. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement organiseert, het boeken van Fetty via Lukassen garandeert een bijzondere toevoeging aan de ambiance. Fetty is veelzijdig en zingt met overtuiging alles, van Zangeres zonder Naam tot Celine Dion. Wil je jouw gasten verrassen met een onvergetelijke muzikale ervaring? Fetty is de juiste keuze!

Fetty: Een kijkje in de biografie

Fetty, ook bekend als Fetty Nijboer, heeft een rijke muzikale geschiedenis die teruggaat tot haar kindertijd. Op 30-jarige leeftijd is ze al meer dan twee decennia bezig met zingen. Geïnspireerd door iconen zoals Zangeres zonder Naam, Marianne Weber en Corry Konings, begon Fetty al op jonge leeftijd voor publiek op te treden. Haar liefde voor levensliedjes werd verder aangewakkerd door optredens, waaronder een opmerkelijk moment op 12-jarige leeftijd, waarin ze samen met Corry Konings optrad in een SBS6-programma.

Na een periode van 11 jaar zonder optredens te hebben doorgebracht, besloot Fetty terug te keren naar het podium. In 2016 trouwde ze met Danny, met wie ze al 18 jaar lief en leed deelt. Fetty's verhaal toont haar toewijding aan muziek en haar vermogen om het publiek te raken met haar krachtige stem en emotionele interpretaties.

Fetty boeken: Hoe werkt het?

Lukassen maakt het eenvoudig om Fetty te boeken voor jouw evenement. Neem contact op met het bureau en bespreek je wensen en de details van het evenement. Of het nu gaat om een intiem feest of een grootschalig evenement, Fetty past haar optreden aan om de perfecte sfeer te creëren. Maak jouw evenement onvergetelijk met de warme klanken van Fetty.

Conclusie: Fetty voor een unieke muzikale beleving

Fetty, met haar diepe liefde voor levensliedjes en haar indrukwekkende zangtalent, is de ideale keuze om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Boek Fetty via Lukassen en verzeker jezelf van een onvergetelijke muzikale ervaring. Laat je gasten genieten van de prachtige klanken en de warme uitstraling van deze getalenteerde zangeres. Maak van jouw evenement een moment om te herinneren met Fetty en Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma