024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Teun!

Hij is alles behalve rossig!

De vier Rossige broers besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen en schrijven hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ met dit opzwepende nummer behaalden zij zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland ’. Dit succes smaakte natuurlijk naar meer!
Met eigen nummers zoals: ‘De poppen aan het dansen, ‘Links, Rechts, voor en terug’, ‘Kom maar uit de kast, Kiekeboe’, ‘Ik ben moeders mooiste niet’, ‘You’re the voice’(Après ski versie) ‘Geef me een kus’ en dat aangevuld met heerlijke en gezellige meezingers, spontane interactie met het publiek, en een sprankelende performance op de bühne, raakt de agenda van De Gebroeders Rossig steeds voller! Zij brengen een feestelijke show en geven de zaal 100% meezing garantie!

Dat de Gebroeders Rossig dè carnavals klapper van 2018 te pakken hebben kan niemand zijn ontgaan. RTL late night, Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, 3FM, Radio538, 100%NL, Omroep Brabant, Omroep Gelderland of het NOS Jeugdjournaal, allemaal besteden zij ruim aandacht aan het nummer “Hallo Allemaal” uit de hit-serie ‘Luizenmoeder’ van de Gebroeders Rossig.

​Niet alleen met Carnaval maar ook gedurende het gehele jaar zijn de Gebroeders Rossig prima in te zetten. Succes verzekerd!

Een groot feest aan het organiseren? Meteen andere bands en andere artiesten boeken doe je bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma