024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1595,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
Tot 500
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Welkom bij Gino's Muziek Carrousel, waar muziek een feestelijke reis is door diverse genres en herinneringen! Gino, een bedreven zanger en getalenteerde DJ, creëert de perfecte soundtrack voor een onvergetelijke avond. Gino Graus, een bedreven zanger en getalenteerde DJ, creëert de perfecte soundtrack voor een onvergetelijke avond.

Gino's Muziek Carrousel is de plek waar muzikale magie tot leven komt. Of je nu houdt van Nederlandstalige deuntjes, opzwepende Latin beats, Nederlandse Urban vibes, nostalgische Disco Classics of de onvergetelijke hits uit de 80's, 90's en 00's, bij ons smelten alle stijlen samen voor een avond vol memorabele momenten.

GIno's Muziek Carrousel boek je exclusief bij Lukassen!

Gino neemt het voortouw en brengt een smeltkroes van muziekgenres, waaronder Top 40 hits en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles! Hij voegt zijn eigen unieke touch toe door live te zingen, waarbij zowel zijn eigen hits als bekende nummers een feest der herkenning worden. Bij Gino's Muziek Carrousel draait alles om de muzikale beleving en het creëren van de perfecte sfeer voor jouw feest.

Of je nu een liefhebber bent van dansbare deuntjes, meezingers, of een mix van beiden, Gino's Muziek Carrousel belooft een unieke en veelzijdige ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Wil je jouw evenement omtoveren tot een onvergetelijk feest vol muzikale diversiteit, energie en gezelligheid? Boek Gino's Muziek Carrousel Bij Lukassen en laat je publiek genieten van een muzikale reis die alle zintuigen prikkelt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma