024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
Techniek
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Geniet van de betoverende klanken van een prachtige vocaliste, begeleid door een zeer getalenteerde pianist. Dit dynamische duo heeft een jarenlange samenwerking op hoog niveau en staat garant voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Naast een vaste setlist, zijn ze flexibel en kunnen ze op verzoek een breed scala aan nummers ten gehore brengen. Ze passen hun repertoire telkens aan op de muzikale voorkeuren van hun opdrachtgever - van delicate ballads tot energieke top 40 hits, alles is mogelijk.

Dit duo is niet alleen geschikt voor borrels, diners of de opening van een nieuw pand, maar speelt ook regelmatig op bruiloften tijdens de huwelijksceremonie of receptie.

Op zoek naar fijne achtergrondmuziek tijdens het verwelkomen van gasten of tijdens een diner? Dit duo is dé muzikale must-have voor uw evenement, diner of borrel! Vocaliste EVE en pianist Jeroen zijn beschikbaar voor verschillende soorten evenementen en spelen een divers repertoire, variërend van delicate ballads tot energieke up-tempo nummers.

Dit duo, bestaande uit vocaliste EVE en pianist Jeroen, is op verschillende soorten events inzetbaar en speelt alles van fijne en subtiele ballads tot aan energieke up tempo songs.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma