024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Mon.set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Jan van Est is afkomstig uit Dordrecht en timmert al jaren aan de weg. Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Door de jaren heen wordt Jan een geliefde gast bij Nederlandstalige radio- en televisiezenders. Ook op piratenstations weten ze zijn muziek goed te vinden.

Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: Kleine Jongen, Ik Wil Maar Kijken, Zing, Drink, Dans, Wat Moet Ik Doen, Dat Komt Door Jou en Het Is Zoals Het Is. De single Nu Loop Je Mij Voorbij, is een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier. Al deze nummers staan op het album Het Is Zoals Het Is. Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat.

Bekend van:

- Dé artiest van de Drechtsteden
- Speciaal lied voor FC Dordrecht
- Deelname Hart In Actie met Wendy van Dijk
- Optreden TROS Muziekfeest Op Het Plein
- Hits o.a. Kleine Jongen, Ik Wil Maar Kijken, Er Gaat Een Trein Naar Niemandsland

Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 209 6228 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma