024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Hoewel Jim al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals speelt, verandert zijn leven als hij in 2003 meedoet aan de eerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht IDOLS en hij in de finale als 2de eindigt. (seizoen 2002/2003).

In januari 2017 was Jim te zien met de theater tour “Musicals in Concert”waar oa Simone Kleinsma ook in speelde. In de speelfilm “Onze Jongens” (2017) speeldeJim de hoofdrol‘Jorrit’, ookwas hij te zien in de komische film “Huisvrouwen bestaan Niet”(2017).

In 2018 was hij te zien in de De romantische komedie“zwaar verliefd” en speelde hij de rol van ‘hero’ in de musical “All Stars”.In januari 2020 zal het vervolg van “onze Jongens” in de bioscoop te zien zijn.

In 2020 keert Jim na 13 jaar solo terug in het theater met het persoonlijke programma “Klein”. Met een alles samenvattende titel bezorgt Jim samen met een pianist zijn publiek een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma