024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Jochen van der Steijn, geboren in het Nederlandse Mill, begon zijn carrière onder de naam DJ Jochen. In 2003 veranderde hij zijn artiestennaam in Jochen Miller. De jonge deejay / producer wist al zijn eigen herkenbare geluid te creëren, dat kan worden omschreven als tech-trance: energiek, opbeurend en van hoge kwaliteit. Gekenmerkt door up-tempo krachtige melodieën, weinig breaks en constant pompende baslijnen. De charismatische Jochen Miller is gevuld met passie voor muziek en klaar om de top te halen.

In zijn vroege tienerjaren ontwikkelde Jochen zijn interesse in dansmuziek. Het gelukkige feit dat zijn vader een discotheek had, gaf hem de kans om te oefenen op zijn mengvaardigheid. Daar werd hij deejay op 16-jarige leeftijd, gevolgd door een residentie bij club Zino’s (Tilburg, Nederland) toen hij 18 was. In 1999 bereikte hij de finale van de Nederlandse Mixkampioenschappen voor Dance Valley, waar hij opviel van de rest vanwege zijn Scratchkills en mixen met drie draaitafels. Deejaying op afterparties in de Lexion (Westzaan, Nederland) was niet alleen geweldig, maar ook leerzaam. Sinds 2001 begon zijn beruchte residentie bij The Matrixx (Nijmegen, Nederland). ‘De verrassing van het jaar’ noemde het Nederlandse ID&T Magazine hem, bij de eerste editie van de Nederlandse dansprijzen in 2003. De twee volgende edities hielden hem op een stabiele 13e plaats, met slechts 4 internationale trance DJ’s boven hem gerangschikt, dus Jochen Miller blijft rondhangen om zijn positie in de voorhoede van dansmuziek te versterken.

Bij Lukassen kun je deze artiest boeken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma