024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Kalvijn boeken voor een Q&A op uw evenement? In zijn 8e levensjaar begon Kelvin met een vriend en een webcam stop-motion video’s te maken, bestaande uit gebeurtenissen gemaakt met Lego. Na enkele jaren week zijn interesse naar vlog’s en bekeek hij vooral bekende YouTubers in het buitenland. Dit zorgde er voor dat hij op zijn 13e zijn eerste vlog op YouTube zette op het kanaal genaamd TheKelvlog. Na een tijd was deze video meer dan 100.000 keer bekeken. Door dit succes groeide zijn zelfvertrouwen en begon hij steeds meer video’s te maken. Elke video werd een succes en dit zorgde mede er voor dat zijn familie en vrienden hem steeds meer steunde voor het feit dat hij video’s maken verkoos boven het boerenleven. Sindsdien is de TheKelVlog ontzettend gegroeid en heeft dit kanaal meer dan een miljoen abonnees.

Kalvijn en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & GreetQ&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Bij Artiestenbureau Lukassen begrijpen we dat het boeken van de juiste artiest essentieel is voor het succes van uw evenement. Of u nu op zoek bent naar een lokale band of een internationale ster, ons team helpt u graag bij het vinden en boeken van de perfecte artiest.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma