024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 - 75 min
Techniek
Incl. backline
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

KISSterious-KISS Tribute Band is je #1 KISS-eerbetoon en geeft je de KISS-klassiekers in vol ornaat en met alle speciale effecten en persoonlijke acts die je verwacht!

Eelke show van KISSterious-KISS Tribute Band is een rock-‘n-roll-feest. De setlist is gevuld met klassiekers als DETROIT ROCK CITY, DEUCE, I LOVE IT LOUD en natuurlijk de favorieten aller tijden SURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN’ YOU.

KISSterious-KISS Tribute Band-shows bevatten de legendarische kostuums, platformlaarzen en make-up. De band gebruikt de kenmerkende instrumenten en een volledig LED-verlicht drumstel. Samen met rokers, vlammen, een knipperend KISS-logo, blinders, sirenes, slingers en vuurwerk, geeft een KISSterious-KISS Tribute Band-show je er een om nooit te vergeten.

KISSterious-KISS Tribute Band speelt een mix van volledige, lite en unplugged shows. Steeds meer wordt KISSterious-KISS Tribute Band geboekt voor grotere evenementen. Enkele highlights:

KruiseFest 2019 – Miami (USA)

Huntenpop (NL)

Reurpop (NL)

Ga terug naar de tijd van glamourrock uit de jaren 70 en ervaar het nostalgische geluid en een geweldige show. Als je denkt dat het te luid is, ben je waarschijnlijk te oud voor

Rock ’n Roll all NITE en Party Every Day!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma