024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De nieuwe sensatie van Nederland heet Maks!

Maak je klaar voor een muzikale sensatie! Maks, de jonge radiomaker en woord-tovenaar, heeft de wereld veroverd met zijn virale hit "Dyscalculie". Zijn unieke talent om binnen 15 minuten een nummer te schrijven op basis van woorden van luisteraars in het SLAM! format "Rap Door Je Weekend" heeft hem in Nederland razend populair gemaakt. Na het ongekende succes kon een officiële release van "Dyscalculie" niet uitblijven, en binnen twee maanden werd het maar liefst 10 miljoen keer gestreamd en debuteerde het in de Top 40 op nummer 23. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Maks onlangs een nieuwe release uitgebracht, "HJB" met niemand minder dan Emma Heesters.

Maks boek je natuurlijk bij Lukassen!

Met zijn torenhoge ambities en een hoofd vol briljante teksten, lijkt Maks de wereld aan zijn voeten te hebben. Maar hij is meer dan alleen een grappenmaker. Met zijn nieuwe muziek laat Maks zien dat hij een serieuze artiest is, die slim gebruikmaakt van komedie in zijn muziek zonder een gimmick te zijn.

De positieve energie van Maks is simpelweg aanstekelijk. Combineer dat met zijn muzikaal talent en een flinke dosis enthousiasme, en je hebt een ster in wording. Het podium is zijn tweede natuur en hij is helemaal klaar voor de volgende (grote) stap!

Maak je op voor een nieuwe muzikale beleving die Nederland zal veroveren. Blijf op de hoogte, want er komt binnenkort meer geweldige muziek van Maks aan. Mis het niet!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma