024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1795,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Dé feestzanger in blauw pak

Marco Kraats is dé feestzanger in blauw pak die al ruim 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen!
Zo stond hij o.a. al op Dutch Valley, de Sneekweek, de Nijmeegse Vierdaagse en Go Après-ski. Hij heeft jaren gezongen in dé Après-ski hut in Rotterdam en treed veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Met al ruim 20 singles is hij geen onbekende meer in het feestcircuit en draaien de meeste Feest Dj’s zijn liedjes standaard in hun set.

Best opkomende feestartiest

Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot beste opkomende feest artiest van Nederland. Hij heeft hiervoor 2 awards in ontvangst mogen nemen!

Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met dj Maurice, die aan de basis stond van de Après-ski in Nederland, en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en hij zit achter de succesvolle act ‘Snollebollekes’.

1.200.000 streams op Spotify

In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou”. Dit bleek nu een schot in de roos en het liedje is al 360.000 keer bekeken op YouTube en ruim 1.200.000 streams op Spotify.
Liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen.

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feest hits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die hij standaard bij ieder optreden weggeeft!

Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma