024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Wilbert Pigmans

Wilbert Pigmans is geboren in 1992 en komt uit Den Bosch. Hij was al snel een zanger in vele genres en een bekende zanger in de Après skihut van Rotterdam. Met Wilbert weet je zeker dat waar je hem ook plaatst, hij er een top feest van maakt. Hij is een allround zanger en staat bekend als de “wandelende jukebox”. Welk nummer je ook aan hem vraagt, hij kent de lyrics en de beat en weet hoe hij het feest omver moet blazen. 

Zijn eigen eerste solo heet “Meisje uit mijn dromen” en al snel volgen meerdere nummers die in iedere kroeg, café of discotheek in Nederland gedraaid worden. Stilstaan op zijn nummers is onmogelijk! Wilbert weet bij iedere feesttent het hele publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance en is daarmee dan ook een gewilde Nederlandse artiest voor veel feesten en evenementen.

De hit “Toreador” van Jacques Herbs werd opnieuw uitgebracht door Wilbert en kreeg een aanstekelijke beat. De track wordt meteen opgepakt in het Nederlandse uitgaansleven en iedereen danst mee! Boek Wilbert als allround zanger bij Lukassen en ervaar zelf hoe hij ieder feest op zijn kop zet! 

Wil je graag meer allround artiesten boeken of ben je benieuwd naar vergelijkbare artiesten? Boek vergelijkbare allround artiesten zoals, Gijs Staverman, Lindo Duvall of Giel Beelen ook bij Lukassen

Prijs Wilbert Pigmans boeken

Wil je graag weten wat het kost om Wilbert Pigmans te boeken voor jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen voorzien van alle informatie omtrent het boeken van Wilbert Pigmans. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, daarom is belangrijk dat je contact met ons opneemt zodat we dit voor je kunnen uitzoeken. We zullen altijd dezelfde dag reageren. 

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze artiesten of Wilbert Pigmans? Wil je graag persoonlijk advies? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Team Lukassen heeft meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenbranche, daarmee ben je bij ons absoluut aan het juiste adres om je feest, evenement of festival tot een groot succes te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma