024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Een Feest van Herkenning: Natasja & Edwin Boeken

Ben je op zoek naar een onvergetelijke toevoeging voor jouw zakelijke evenement, theater, diner show of privéfeest? Zoek niet verder! Bij Lukassen kun je Natasja & Edwin boeken, het dynamische duo dat garant staat voor een wervelende show der herkenning. Ontdek hier waarom Natasja & Edwin de ideale keuze zijn voor jouw speciale gelegenheid.

Terug naar de gouden herinneringen

Met een sprankelende optreden van 30 minuten nemen Natasja & Edwin je mee op een reis terug naar de gouden herinneringen. De show is doordrenkt met nostalgie en brengt een glimlach op je gezicht. Wat deze artiesten uniek maakt, is dat ze volledig live zingen, waardoor elk optreden een authentieke ervaring wordt. Het duo combineert prachtige vergeten songs en duetten van iconen zoals Barry Manilow, Demis Roussos, BZN, Dionne Warwick, Guys and Dolls en The Carpenters.

Live entertainment met een knipoog

Natasja & Edwin staan niet alleen bekend om hun indrukwekkende zangtalent, maar ook om hun humor en interactie met het publiek. Tussen de nummers door delen ze grappige en herkenbare anekdotes, waardoor het optreden niet alleen een lust voor het oor is, maar ook voor de lachspieren. De feestvreugde wordt verder vergroot door zorgvuldig samengestelde medleys vol bekende hits. Vooral de Duitse Schlagermedley voegt een extra dimensie toe aan het feest, indien gepast.

Natasja & Edwin Boeken via Lukassen

Lukassen maakt het boeken van Natasja & Edwin eenvoudig en probleemloos. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert, een theateravond plant, een diner show verzorgt of een privéfeest viert, dit duo past perfect in elke setting. De flexibiliteit van Natasja & Edwin maakt hen geschikt voor diverse gelegenheden, en hun vermogen om het publiek te betrekken, maakt elk optreden memorabel.

Biografie: Een Duo met Passie

Natasja & Edwin hebben niet alleen een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd door hun muzikale talent, maar ook door hun passie voor entertainment. Hun wervelende shows zijn het resultaat van jarenlange ervaring en toewijding aan het vak. Met een scherp gevoel voor humor en een brede muzikale repertoire zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring voor elke gelegenheid.

Kies voor Natasja & Edwin en maak van jouw evenement een feest van herkenning. Boek ze vandaag nog bij Lukassen en geniet van een combinatie van live zang, humor en interactie die je gasten nog lang zullen bijblijven.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma