024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
2x15 minuten
Techniek
exclusief
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Teun!

Ik ben dol op pindakaas.

WIJ DOEN ENKEL DE BOEKINGEN VOOR DE RAP-OPTREDENS. VOOR MANAGEMENT, VIDEOBOODSCHAPPEN OF ANDERE AANVRAGEN MAIL NAAR: SJORSBEKENDVANTV@GMAIL.COM

EEN VIDEOBOOSCHAP VAN RAPPER SJORS BESTELLEN KAN VIA: WWW.VIDEOBOODSCHAPBESTELLEN.NL

Rapper Sjors is geboren in Heerlen op 31 mei 1992 en kwam al vrij jong in aanraking met Rapmuziek. We kennen Rapper Sjors vooral van Man Bijt Hond. Onmiddellijk na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets………..Hij is politiek en maatschappijkritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto’s en nu ook over het Nederlandse drugsbeleid in zijn laatste single ‘Gratis Wiet’. Zijn nummers gaan ergens over.

Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in ‘De Ware Liefde’ zijn voorlaatste single.

Duidelijk is nu ook welke kant het opgaat met Rapper Sjors. Vette Funk gemixed met R&B-Hip Hop en Nederlandse maatschappijkritische teksten maar wel dansbaar.

Rapper Sjors boeken?

Benieuwd of Rapper sjors nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! neem contact met ons op via 024 209 6242 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma