024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2695,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Ronnie Ruysdael

Ronnie begon zijn avontuur samen met zijn twee fictieve zoons Friso en Konstantijn (de gebroeders Peeters) en ze stonden bekend als de Sjonnies. Samen maakte ze van begin tot eind de leukste feestjes. Ronnie is een rasechte Nederlandse zanger. Hij is ook grafisch vormgever en tekende bijna alle hoezen en decors zelf. Na meningsverschillen wordt de band in 2010 opgesplitst. Dat betekende dat Ronnie verder moest in zijn eentje en zo ontstond zijn solocarrière. 

Gelukkig was het voor Ronnie geen enkel probleem om alleen op te treden, want ook in zijn eentje wist hij het hele publiek omver te blazen. Zijn hits van vroeger passeren de revue en het publiek kan niet anders dan meezingen, springen en de polonaise lopen op zijn nummers: “Dans je de hele nacht met mij”, “De Bostella”, “Zwemmen zonder slip” en “Blauw van de Sangria”. Met Ronnie kun je nog steeds een groot feest bouwen, boek hem daarom ook voor jouw evenement! 

Ronnie Ruysdael haalde in 2013 een Award voor De Party/Storm in de categorie “Leukste bühne act”. Ook kreeg hij de Geels Populariteits Awards in de categorie “Beste feestartiest”. Een jaar eerder deed hij nog een samenwerking met zanger Rinus en zijn vriendin en brachten zij het nummer “Eet veel bananen” uit dat een regelrechte hit op YouTube werd. Het nummer werd binnen twee weken meer dan 1 miljoen keer bekeken en staat momenteel al op 7,5 miljoen views. 

Wil je Ronnie Ruysdael boeken of één van onze vergelijkbare artiesten zoals, Danny Panadero of Marcel’s Nederpop van toen voor jouw feest of evenement boeken? Boek je favoriete artiesten, bands, zangers of coverbands bij Lukassen! 

Prijs Ronnie Ruysdael boeken

Ben je helemaal overtuigd van Ronnie Ruysdael en zijn optredens? En ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Ronnie Ruysdael boeken kan? Neem dan direct contact op met team Lukassen, zodat wij je alle informatie kunnen geven over de prijzen en beschikbaarheid van Ronnie. Wij zorgen er altijd voor dat we dezelfde dag reageren en je voorzien van alle antwoorden op je vragen! 

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast over Ronnie Ruysdael en kun je niet wachten om te vertellen dat hij gaat optreden op jouw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij helpen je zo snel en goed mogelijk verder met Ronnie Ruysdael boeken Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal voor nodig is om een onvergetelijk feest te organiseren, en deze kennis delen we graag met je. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma