024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1595,-
Tijdsduur
45 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Danny Panadero boeken op jouw evenement?

De optredens van Danny Panadero zijn uniek. Hij is een echte entertainer die met zijn humor, zelfspot en fantastische stem het publiek weet te vermaken met zijn eigen repertoire bestaande uit onvervalste meezingers.

Danny Panadero is erg populair bij menig middelbare dame. In de jaren 80 zorgde hij voor een glorieuze heropleving van de oud Hollandse smartlap. Als een blonde god met de stem van een engel wist hij menig zaal te veroveren en scoorde de ene hit na de andere hit. Het succes bracht echter ook zijn tol met zich mee.

Danny Panadero raakte in een neerwaartse spiraal, sloot zich af van de buitenwereld en raakte verslaafd aan alcohol. In de straten van de Amsterdamse Jordaan vond hij zijn toevluchtsoord. Al snel verdween zijn naam in de geschiedenis. Maar door de ontmoeting met zijn huidige vertrouwenspersoon, nam zijn leven een verrassende en positieve wending.

Vanessa herkende de gelaatstrekken van de ooit zo bekende Danny P. in het verschrompelde gezicht van de zwerver. Vol medeleven sloeg ze haar armen om hem heen. Danny verbleef enkele maanden in de Jellinek kliniek voor zijn herstel en beëindigde zijn zwervende bestaan met een aantal behandelingen in de beautysalon van Vanessa.

Danny Panadero heeft zich nu volledig herpakt en werkt hard aan zijn langverwachte 'comeback'. Als The Voice of Holland staat Danny garant voor een spetterend en onvergetelijk optreden!

Danny Panadero boeken

Wil je Danny Panadero boeken voor jouw evenement? Of wil je graag vrijblijvend de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid bespreken? Neem dan contact op met team Lukassen! Ook andere artiesten boeken, zoals Ronnie Ruysdael kan natuurlijk bij ons.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma