024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Rob Stenders, tja na wat jaren door te hebben gebracht op piraten met illustere namen als Flamingo,
Starlight, Velona, Caroline en Paloma, gaat Rob Stenders vanaf 1985 voor Radio 3 werken. Eerst voor de VARA in de nacht en korte tijd later als presentator van de alternatieve lijst VARA's Verrukkelijke 15.
Bij Veronica op Radio 3 presenteert hij vervolgens onder andere Stenders en Van Inkel, D'Rob of D'ronder en het roemruchte Shockradio. Op TV presenteert hij samen met Jeroen van Inkel Countdown. In 1995 is hij medeoprichter van het alternatieve radiostation Kink FM en later van KX Radio. Rob keert in 1997 terug bij de VARA op Radio 3, waar hij samen met Fred Siebelink tussen 14:00-16:00 uur te horen is. Ze besluiten voor dit programma voor de wet te trouwen onder de noemer ‘het homogeen huwelijk’. Samen met de
producer van het programma, Giel Beelen, loopt Rob de vierdaagse. In dezelfde periode start het
muziekliefhebbersprogramma de Freakolympics. Vanaf 2000 is Rob zes jaar de presentator van Stenders Vroeg, eerst vier jaar bij de VARA op 3FM en daarna twee jaar voor het commerciële Yorin FM. Ook is hij op TV te zien. Voor Talpa en later RTL presenteert hij Stenders Late Vermaak.

Na een korte uitstap bij de commerciëlen keert Rob terug naar de vertrouwde VARA 3FM haven voor het programma Stenders Eet Vermaak tussen 12:00 - 14:00 uur. In 2010 gaat Stenders op vrijdagmiddag en vrijdagavond een programma maken, respectievelijk RobRadio en Stenders Late Vermaak. Hij doet dat voor de Rock ‘n’ Roll omroep PowNed waar hij ook hoofd radio is.

In september 2015 verhuist Stenders naar Radio 2. Daar maakt hij op vrijdagavond vanaf 22:00 uur One Night Stenders (met Fred Siebelink). Vanaf 2016 maakt Rob de Platenbonanza (met Caroline Brouwer) tussen 14:00 en 16:00 (BNNVARA). Ook zijn er Bonanza feesten in het land. Daarnaast is het programma 'Stenders In-Lijsten' met muziek uit de jaren 60 en 70, iedere zondag te beluisteren op Radio 192 van 15:00-tot 16:00.
Iedere dag wordt op 192 TV 's-avonds van 21:00-22:00 het programma 'Freakolympics' uitgezonden. Hierin zijn non stop favoriete clips uit de jaren 60 en 70 door Rob te zien.

STENDERS LEESVERMAAK gaat inmiddels verder. Deel 2 wordt geschreven.

Vanaf april 2020 vormt Rob samen met Leo Blokhuis het duo Blokhuis en Stenders waar voor Juke.nl wekelijks podcast serie's gemaakt worden en vanaf mei 2020 gaat dit duo bij NPO Radio 2 (BNNVARA) de nieuwe versie van De Verrukkelijke 15 presenteren.

In juni 2021 kwam Radio Veronica weer op zijn pad. Hij mag dit keer deze zender onder zijn hoede nemen en blijft programma's presenteren zoals de Bonanza en One Night Stenders

Rob Stenders als artiest boeken voor een feestje? Neem contact met ons op.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma