024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3250,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Special D

Dennis Horstmann ging in 2003 moedig op weg om de internationale pop- en dansmarkt te veroveren. De 21-jarige Hamburgse jongen klom naar nummer 13 in de Duitse hitparade met zijn allereerste nummer “Come with Me”. Dat was echter pas het begin. De track bereikte vervolgens de Top 10 in Nederland en de UK (nr. 6). Zijn tweede single “Home Alone” zag zijn geluid versterkt worden met breakbeats en zelfs elementen van hiphop. Dat was precies de reden waarom het net zo succesvol was als de eerste single en van Special D. de vallende ster van 2003 maakte. Hij werd niet alleen genomineerd voor een ECHO-award, hij won ook de Nederlandse topmuziektrofee, de TMF Award. als Best International Dance Act. Een nominatie voor de Radio 538-prijs in de categorie ‘Beste lied van 2003’ volgde. De sympathieke Hamburger, die altijd lijkt te glimlachen, besloot zijn eerste album niet te haasten. Hij werkte bijna een heel jaar aan de tracks en geluiden voordat het af was. Maar niet alleen voor zijn tracks werkt hij in zijn studio in Hamburg. Hij schrijft en produceert liedjes voor andere artiesten, waaronder Dickheadz, DJ Dean, DJ Digress en Brooklyn Bounce. En samen met Wout van Dessel van de Belgische Dance Pop Act Sylver produceerde hij liedjes voor de Bulgarian Popstar Winner.

Boekingen Special D

Al op 13-jarige leeftijd werkte Dennis aan keyboards en piano’s. Hij bezette de studio op zijn school voordat hij er uiteindelijk de leiding over kreeg. In 1994 ontdekte hij dansmuziek en pronkte hij met zijn klasgenoten op de draaitafels. Daarnaast speelde hij keyboards en gitaar in een schoolband. Op 15-jarige leeftijd gebruikte hij geld dat hem werd gegeven als bevestigingsgeschenk om de apparatuur te kopen om zijn eigen thuisstudio op te zetten en zette hij de eerste stappen op weg naar het produceren van muziek. Kort daarna merkten Brooklyn Bounce producers Dennis Bohn en Matthias Menck hem op en nodigden hem uit in hun studio. Met “Here I Am” Special maakte D. zijn comeback in 2006. Momenteel werkt hij aan zijn tweede langspeler, die in 2011 uitkomt. Sindsdien kunnen de fans hem ontmoeten op zijn vele DJ Gigs. Meer dan 1000 DJ Sets deed hij de afgelopen vijftien jaar wereldwijd en maakte hem tot een van de meest geboekte DJ’s in Europa.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma