024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sunnery James & Ryan Marciano zijn de risings stars aan het dj front. Hun passie en liefde voor muziek spat er vanaf en zuigt iedere bezoeker mee in een energieke stroom waarbij het onmogelijk is om stil te staan.

Het duo heeft uiterst succesvol 2013 achter de rug. Zo werd hun track ‘Triton’ het Dance Valley 2013 Anthem, en kregen hun tracks ‘S.O.T.U.’ ‘Stiffness’ ‘Ultronic’ en ‘Firefaces’ allen zeer goede reviews. Daarnaast waren de twee aanwezig op ieder groot festival in de wereld; van Amsterdam Music Festival tot Ultra Music Festival en Tomorrowland. Nu is het tijd om met hun eigen concept de wereld te veroveren.

Sunnery James & Ryan Marciano staan bekend om hun krachtige sets waarbij ze geen ruimte laten voor langdradige house. Alleen de vetste klappers komen langs en zij brengen hun publiek in extase. Stil zitten is er niet bij.

Artiest boeken? Sunnery James & Ryan Marciano boek je natuurlijk bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma