024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Strafwerk op de middelbare school in de vorm van het schrijven van een verplichte rap was zeker geen straf, maar dat was het begin van de hiphopverslaving van het duo Twan van Steenhoven en Willem de Bruin.

Enkele jaren later staan ze bekend onder de naam The Opposites. Al vrij snel werd er bekend dat rappen in hun moedertaal ze toch het meeste ligt. Ze combineren rauwe, recht voor zijn raap met een gezond gevoel voor humor. Hier en daar aangevuld oor melodieuze refreintjes.

Inmiddels zijn The Opposites niet meer uit de Nedelandse hiphop scene weg te denken. Ze wonnen diverse awards met hun albums en singles, waaronder een Urban award voor de beste single en beste video. In 2006 doorbrak de hit ‘Slaap’ van het album ‘De Fik Er In’. De single behaalde de vierde plaats in de Top 40. Eind 2006 volgde ‘Rauwdauw’ met een mini album met tien tracks op beats van andere producers, waarvan de single ‘Geen Klasse, Geen Stijl’ uitgroeide tot een van de onvervalste danskraker. In de zomer van 2007 verscheen het tweede album ‘Begin Twintig’. Hiermee scoorden de twintigers opnieuw een succesvolle hit met ‘Dom, Lomp & Famous’. Op dit moment is ‘Slapeloze nachten’ een enorme hit.

The Opposites hebben ondertussen een flink aantal hits op hun naam staan en staan met een professionele show op menig festival. Zo stonden ze op Lowlands, Pinkpop & Mysteryland. Braggen, boasten en zuipen kunnen ze nog steeds, maar kunnen ook hun kwetsbare kant zien wanneer dat nodig is. Bij Lukassen kun je deze bekende artiesten boeken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma