024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
2x45 min
Techniek
B-set
Socials

Vragen? Contact Jan!

Ik woon een heel eind links van Varsseveld.

De legendarische frontman Hein Mighelbrink gaat nog één keer met The Spitfires op pad!

De Tour start 1 februari 2020 in het Gelredome bij het Warkende Helden Live Concert en de Tour wordt doorgestart met een bijzondere presentatie in Hein’s woonplaats Ruurlo op zondagmiddag 9 februari 2020.

The Spitfires zullen overal in het land opduiken. Iedereen wil The Spitfires nog een keer… op het volksfeest.. op het festival… in het zalencentrum of in de feesttent… ofneethan!

The Spitfires staan voor meer dan 10.000 publiekshows, 500 liedjes, 50 hits en 25 klassiekers… Hein Mighelbrink ontving een 4x Platina Ouvre Award voor meer dan 160.000 exemplaren in Nederland en voor zijn onschatbare bijdrage aan de Nedersaksische volkscultuur in het algemeen en de dialectmuziek in het bijzonder.

The Spitfires zijn:
Ruud, Bassist / Paul, Toetsenist / Leon, Drummer / Sjors, sologitarist / Edwin, Slaggitarist / Hein, Zanger, Bassist

Met jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Neem contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 209 6228 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma