024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Toni Peroni boeken!

Wil je een onvergetelijke avond vol humor en muziek beleven? Dan is Toni Peroni de artiest waar je naar op zoek bent. Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, of een ander evenement organiseert, Toni Peroni weet hoe hij het publiek kan vermaken. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over het boeken van Toni Peroni en waarom hij de perfecte keuze is voor jouw volgende evenement.

Toni Peroni boeken: Waarom hij een hit is

Toni Peroni, een bekend gezicht in de Nederlandse muziek- en entertainmentwereld, staat bekend om zijn veelzijdigheid. Je kent hem misschien als de drummer van de bands Het Goede Doel en The Glamrocks. Maar voor Toni is dat nog niet genoeg. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: een echte carnavalshit scoren. En dat terwijl hij niet uit Brabant komt! Maar laat je hierdoor niet misleiden, want Toni Peroni weet als geen ander hoe hij de gezelligheid opzoekt en een feestje bouwt. Met zijn nieuwe nummer is hij vastberaden om gedraaid te worden in elke kroeg tijdens Carnaval. Als je Toni Peroni boekt, ben je verzekerd van een feestelijke sfeer en een onvergetelijke avond.

Toni Peroni boeken voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een artiest die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Toni Peroni is de perfecte keuze. Of je nu een bedrijfsfeest, jubileum, bruiloft, of ander feest organiseert, Toni Peroni weet hoe hij het publiek kan vermaken. Met zijn muzikale talent en komische timing weet hij iedereen aan het lachen te krijgen en de dansvloer te vullen.

Toni Peroni boeken voor jouw evenement is eenvoudig. Neem gewoon contact op met Entertainmentbureau Lukassen en laat ons weten wat je in gedachten hebt. We zullen ervoor zorgen dat Toni op de door jou gekozen datum en locatie aanwezig is om jouw feest onvergetelijk te maken.

Biografie van Toni Peroni

Toni Peroni heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij is niet alleen de drummer van Het Goede Doel en The Glamrocks, maar ook een entertainer in hart en nieren. Met een passie voor muziek en humor is Toni vastbesloten om de gezelligheid van carnaval naar alle hoeken van Nederland te brengen. Zijn nieuwe nummer is de sleutel tot dit succes, en met zijn aanstekelijke enthousiasme is hij klaar om het publiek te veroveren.

Als je Toni Peroni boekt, haal je niet alleen een ervaren artiest in huis, maar ook een artiest met een missie: plezier en feestelijkheid verspreiden. Toni Peroni is de perfecte keuze om je evenement tot een succes te maken.

Dus waar wacht je nog op? Toni Peroni boeken is de beste beslissing die je kunt nemen voor jouw volgende feest. Neem vandaag nog contact op met Entertainmentbureau Lukassen en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met Toni Peroni!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma