024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
In overleg
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Typhoon’s alom geprezen debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ heeft veel losgemaakt bij zowel hiphopfans als muziekliefhebbers in het algemeen. Zijn dynamisch energieke en muzikale performance resulteerde o.a. in volle en uitverkochte zalen tijdens zijn tour met Sticks & Rico, beter bekend als de mc’s van de legendariche hiphopformatie Opgezwolle. Performances in intiemere settings zijn echter niet geschuwd in de draaikolk van optredens die volgde op de release van zijn debuut.

Positieve puinhoop op Lowlands

Poëzie en spoken word-voordrachten in zalen met het formaat van de gemiddelde huiskamer sterkten de mc. De kracht en de intensitiet van optreden op de grotere podium wordt alleen maar uitvergroot door deze ervaringen. Vraag de bezoekers van Lowlands 2007 maar naar de positieve puinhoop die zijn explosieve optreden op het Top Notch podium veroorzaakte.

Typhoon maakt niet alleen vlieguren in de studio en op de planken. Zo reisde hij onlangs af naar Marokko voor de Volkskrant om verslag uit te doen van zijn ervaringen en deze ook te vatten in muziek. Zo ontstond de op volkskrant.nl gratis te downloaden track Marrakech. Verder werkte hij mee aan een bijzonder project van YouTube Nederland om jongeren na alle negatieve publiciteit van de afgelopen jaren de kans te geven op een weerwoord. Het Weerwoord kanaal op YouTube gebruikte muziek van Typhoon voor een video die jongeren uitnodigde hun weerwoord te uploaden, op basis hiervan schreef Typhoon een nieuw nummer waarvoor ook een clip is geschoten. Tussen nu en november komen er nog minimaal 4 videoclips uit, waaronder voorgenoemde clip voor ‘Dubbele Beloning’ (Het Weerwoord), ‘Sprokkeldagen’ (met Neske Beks) en ‘Zo Niet Mij’.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma