024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Op aanvraag
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Van Dik Hout behoort al sinds 1994 tot de meest succesvolle Nederlandstalige groepen ooit. De band heeft talloze hits gescoord. De nationale doorbraak van Van Dik Hout komt in mei 1994 als de single Stil in mij een hit wordt. In de periode 2002-2005 zou dit nummer in verschillende peilingen van 3FM-luisteraars tot beste Nederlandstalige single aller tijden worden verkozen. Het titelloze album Van Dik Hout, verkoopt in korte tijd meer dan 100.000 exemplaren. Het album verkreeg daarmee de platina status.

De nationale doorbraak van Van Dik Hout komt in mei 1994 als de single Stil in mij een hit wordt. In de periode 2002-2005 zou dit nummer in verschillende peilingen van 3FM-luisteraars tot beste Nederlandstalige single aller tijden worden verkozen. Het titelloze album Van Dik Hout (met naast Stil in mij o.a. de hits Alles of niets, Meer dan een ander en ’s Nachts in mijn dromen) verkoopt in korte tijd meer dan 100.000 exemplaren.

De jaren erop scoort de groep verschillende grote hits in Nederland. Meer succesvolle albums grotendeels geschreven door het tandem Assorgia/Buitenhuis zouden volgen. Ook wordt opgetreden op grote festivals, zoals het bevrijdingsfestival in Haarlem (1994), Pinkpop (1995, 1998), Noorderslag (1996), Lowlands (1996), Parkpop (1996). Het optreden op Lowlands leidt tot uitzinnige taferelen.

Na meer dan 10 jaar toeren en 7 albums neemt Van Dik Hout in 2005 een sabbatical om nieuwe inspiratie op te doen voor een nieuw album. Begin 2007 komt de band met het album Alles waar ik nooit aan begon. Naast grote shows toert Van Dik Hout langs de Nederlandse theaters wat resulteert in het album Live in het Luxor theater (2008). In mei 2009 word een hit gescoord met Tot jij mijn liefde voelt.

Al twintig jaar staat de band Van Dik Hout al aan de top met hun pure rock en gevoelige teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil in mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek, en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Op hun nieuwe album werken ze samen met keur aan artiesten als Ellen ten Damme en Acda en de Munnik.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma