024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Within Temptation is een van de meest succesvolle Europese rockbands, met meer dan 3,5 miljoen albums en dvd’s. De band stond als headliner op de grootste festivals over de hele wereld en trad op met honderden shows van Moskou tot Glasgow, van Peru tot Japan en van Dubai tot Canada.

De band staat bekend om hun carrièrebepalende albums zoals Mother Earth, The Silent Force, The Heart Of Everything, The Unforgiving en Hydra met hitsingles zoals Ice Queen, Stand My Ground, What Have You Done, Faster en Paradise.

Ze hebben een nieuwe standaard gezet in live optredens, zoals hun Black Symphony-evenement, hun zittende tours, Black X-mas en Elements.

Benieuwd of Within Temptation nog te boeken zijn voor jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere (cover)bands, acts of bekende artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma