024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1395,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, carnaval, bierfest en feesttent! Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie!

De beste Apres Ski- en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Slam FM, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, Radio3FM, de Franse en Oostenrijkse Apres Ski, en vele andere Oktoberfesten en Apres Ski feesten.

In 2021 ging Wolfgang Saufi viraal op internet en social media met zijn single, “Ich gehe schwimmen”, de Duitse versie van Mart Hoogkamers hit “Ik ga zwemmen! Hij haalde zelfs Jinek met deze plaat.

Op dit moment is de Hardstyle versie van “Ik wil weer zuipen” samen met DJ Maurice een knaller op vele Spotify lijsten en wordt ie veel gedraaid in Nederland en Oostenrijk! En nu is er voor het festivalseizoen de nieuwe feestknaller “Alcohol” gelanceerd! Veel interactie, een goede dosis zelfspot, en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi

Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma