024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1195,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Alpen AnnA Boeken

Wil jij een onvergetelijk feestje bouwen? Dan is het boeken van Alpen AnnA dé perfecte keuze! Alpen AnnA is niet zomaar een PartyAct, maar een echte live-act die het hele publiek meeneemt op een half uur durende reis vol extase. Deze sensationele zangeres brengt de sfeer van een Duits/Nederlands Oktoberfest, ApresSki én Mallorca naar jouw evenement. Met haar opzwepende beats en bekende Duitse en Nederlandse Partyhits, brengt Alpen AnnA een unieke mix die je nergens anders vindt.

Alpen AnnA boeken: breng het feest naar jouw locatie

Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement organiseert, met Alpen AnnA haal je gegarandeerd een feestbeest in huis! Haar energieke performance en unieke muzikale stijl, die ze zelf omschrijft als 'Alpen AnnA Mallorca Style', zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Je kunt nu Alpen AnnA boeken en jouw feest naar een hoger niveau tillen!

Biografie van Alpen AnnA

Alpen AnnA, ook wel bekend als de sensatie van Party-Wahnsinn, is meer dan alleen een zangeres. Met haar aanstekelijke enthousiasme en herkenbare outfit weet ze iedereen direct mee te slepen in haar wereld van feest en gezelligheid. Haar optredens zijn een garantie voor meezingen, dansen en een tent die op zijn kop staat. Dus als je een onvergetelijk feest wilt organiseren, twijfel dan niet langer en boek Alpen AnnA voor jouw evenement!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma