024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
op aanvraag (betreft een vanaf-prijs)
Techniek
Tot 1000 personen
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Deze band heeft het vermogen om het aanwezige publiek volledig naar zich toe te trekken en uiteindelijk de zaal plat krijgen.

Het unieke van Anderkovver is dat de band het aanwezige publiek, na eerst de boel grondig te hebben afgetast, de mogelijkheid biedt om zelf te bepalen wat er gespeeld wordt. De doelstelling hiervan is dat een ieder met een voldaan gevoel naar huis gaat, omdat ze aan alle muziekwensen voldoen. Dit heeft in het verleden al veel hilarische toestanden opgeleverd, omdat er muziekstijlen voorkomen die nog nooit door Anderkovver gespeeld zijn.

Het succes van Anderkovver zal er zondemeer ook mee te maken hebben dat de bandleden hun sporen verdiend hebben in succesvolle band, die al heel wat jaartjes meedraaien in het circuit.

Als u deze band undercover ziet optreden, dan komt u al snel tot de ontdekking dat zij covers anders benaderen. Muziek uit alle stijlen en windstreken op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid.

Anderkovver boeken doet u bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma