024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
in overleg
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Maak kennis met BENR, het onverslaanbare duo bestaande uit beste vrienden Bart Maessen (29) en Robin Zomer (30)!

In samenwerking met Qmusic brengt BENR om de week een adembenemende Nederlandse versie van een Engelse Top 40-hit. Hun sensationele optredens zijn te bewonderen op de BENR-kanalen en worden online miljoenen keren bekeken. De wereld raakte in de ban van hun covers van de Italiaanse Eurovisie-winnaars Måneskin en de knaller 'Pepas' van Farruko, die viraal gingen op TikTok. Deze filmpjes werden binnen no time meer dan 28 miljoen keer bekeken. Het is dan ook geen verrassing dat hun TikTok-account het grootste Nederlandstalige muziekaccount is op TikTok.

Naast hun geweldige covers, brengen deze mannen ook hun eigen muziek uit die perfect aansluit bij het publiek. Hun vorige singles 'Hier Voor Mezelf' en 'Hart van Steen' waren niet weg te denken uit de Hit van 100 op radiozender 100%NL en hebben wekenlang in de Top 20 gestaan. De single 'Beetje Gek' stond zelfs twee weken op nummer 1! Hun nieuwste hit is 'Sluitingstijd'. In 2022 sloten ze het jaar af met een grootschalige, uitverkochte clubtour in november en december. En in 2023 zullen ze die ongelofelijke lijn van succes voortzetten!

Mis het niet, BENR blijft je verrassen met hun ongeëvenaarde muzikaliteit en aanstekelijke optredens. Bereid je voor op een spectaculair jaar vol hits en onvergetelijke momenten!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma