024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1500,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

Indien gewenst ben ik ook in de avonduren te bereiken, vanaf 23:00 uur heb ik mien ogen dicht.

Burdy boeken op jouw evenement?
Groningse Burdy is o.a. bekend van de hit 'met mien ogen dicht'. In zijn dagelijkse leven is hij verkoper op een rijdende winkel vandaar de bijnaam ‘de zingende melkboer’.

In 1994 verschijnt het eerste album “Het is of ik droom”. Met hierop zowel Gronings als Nederlandstalige liedjes. In 1998 verschijnt het tweede album “Mien aigen verhoal”. Op deze CD staan alleen Groningstalige liedjes. In 1999 komt de Cd-single “Gelukkig 2000 jaar” uit.

In datzelfde jaar verschijnt ook het album “Der gaait niks boven t Grunnings” waarvan de opbrengst naar de gehandicapten in de provincie Groningen gaat.
10 jaar na het uitkomen van de eerste single verschijnt de dubbel CD “10 jaar feest mit BURDY” met al zijn hits in februari 2002.

In november 2003 verschijnt het nieuwe album “Een feesie met BURDY” Burdy schrijft alle songteksten zelf. Het meest spectaculaire optreden tot nu toe was het promotiefeest van de FC Groningen op de Grote markt met 10000 supporters.

Hier zong Burdy vanaf het stadhuis samen met de selectie van de FC Groningen voor de supporters een aantal nummers waaronder het bekende voetballied “You ll never walk alone”. Verder trad hij op in het voorprogramma van de Friese band De Kast.
Ook zingt hij regelmatig op grote piratenfeesten in het hele land. Het Tv debuut maakte hij bij rtv Noord met de clip “Sayonara”. Verder maakt Burdy van ieder optreden een daverend feest.

Graag de verschillende mogelijkheden voor artiesten boeken willen bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma