024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke avond vol muziek en entertainment, dan is het boeken van Chris Bauer de perfecte keuze. Chris, de oudste zoon van het beroemde Bauer-gezin, heeft zich ontpopt tot een veelbelovende artiest met een unieke stijl. Lees verder en ontdek waarom je Chris Bauer moet boeken voor je volgende evenement!

Chris Bauer boeken voor een sprankelend optreden

Wil je je gasten een avond geven die ze niet snel zullen vergeten? Dan is Chris Bauer boeken een uitstekende beslissing. Chris heeft met zijn debuutsingle ‘Vlinders’ laten zien dat hij meer is dan alleen de zoon van een beroemde vader. Hij heeft zijn eigen geluid en stijl ontwikkeld, waarmee hij zowel jong als oud weet te raken. Zijn optreden is een mix van zijn nieuwe hit en feestelijke covers, waardoor er voor iedereen iets te genieten valt.

Een moderne sound met een vleugje nostalgie

Chris Bauer kiest bewust voor een eigentijdse popsound, in tegenstelling tot de Nederlandstalige muziek waar zijn vader Frans Bauer beroemd mee werd. Met ‘Vlinders’ heeft hij zijn eerste grote hit te pakken, en deze is nu te streamen via diverse bekende streamingdiensten. Maar dat is nog niet alles. Tijdens zijn optredens brengt Chris ook een selectie van feestelijke covers van zijn favoriete artiesten ten gehore. Samen met zijn broer Frans Bauer Jr., die als DJ het podium deelt, zorgen ze voor een feest der herkenning. Hun combinatie van moderne pop en bekende hits maakt elke show tot een groot succes.

Biografie van Chris Bauer

Christiaan Bauer, de oudste zoon van het beroemde Bauer-gezin, werd in 2004 als 3-jarige al bekend door zijn bescheiden rol in de populaire docusoap ‘De Bauers’. Nu, twintig jaar later, staat hij volledig in de schijnwerpers als veelbelovende artiest. Met zijn debuutsingle ‘Vlinders’ heeft hij een indrukwekkende eerste stap gezet in de muziekwereld. Waar zijn vader beroemd is om zijn Nederlandstalige muziek, kiest Chris bewust voor een eigentijdse popsound die hem onderscheidt van zijn familieleden.

Samen met zijn broer Frans Bauer Jr., die als DJ optreedt, zorgt Chris voor spetterende live optredens. De broers hebben de harten van miljoenen kijkers veroverd in de hitserie ‘De Bauers – 20 jaar later’, waar ze nu zelf volop in de schijnwerpers staan. Hun charisma en talent worden overal gewaardeerd, en hun optredens staan garant voor een geweldige tijd.

Een feestelijke ervaring met Chris Bauer

Bij het boeken van Chris Bauer kun je rekenen op een avond vol energie en plezier. Zijn moderne popsound, gecombineerd met de feestelijke covers en de aanwezigheid van zijn broer als DJ, zorgt voor een dynamische show. De interactie tussen de broers op het podium maakt elke performance uniek en onvergetelijk. Of je nu een groot evenement organiseert of een intiem feest, Chris Bauer weet zijn publiek altijd te entertainen en een geweldige tijd te bezorgen.

Waarom Chris Bauer boeken?

Chris Bauer boeken betekent kiezen voor een professionele en energieke artiest die weet hoe hij een publiek moet bespelen. Zijn veelzijdigheid en talent maken hem een perfecte keuze voor diverse evenementen, van bedrijfsfeesten tot festivals en privéfeesten. Met zijn eigentijdse sound en feestelijke performance zorgt Chris voor een avond vol muzikale hoogtepunten.

Kortom, als je een artiest zoekt die garant staat voor een spetterend optreden en een feestelijke sfeer, dan is Chris Bauer boeken de juiste keuze. Mis deze kans niet om je evenement naar een hoger niveau te tillen met een optreden van deze veelbelovende artiest!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma