024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Danilo Wattez voor een onvergetelijk optreden!

Wil je jouw evenement een muzikale boost geven? Denk dan aan het boeken van Danilo Wattez! Deze talentvolle zanger, ook wel de nieuwe Jannes genoemd, is klaar om jouw feest tot een succes te maken. Lees verder om te ontdekken waarom Danilo Wattez de perfecte keuze is voor jouw evenement!

De biografie van Danilo Wattez

Danilo Wattez wordt ook wel de nieuwe Jannes genoemd. Als wielrenner in de jeugdklasse was Danilo Wattez zeer succesvol. Maar zijn tweede passie, zingen, won het echter toch van zijn liefde voor het wielrennen. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen zette hij een punt achter zijn wielerloopbaan en concentreerde hij zich alleen nog maar op het zingen.

Dit resulteerde uiteindelijk in zijn debuutsingle 'De zon in mij'. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen. Het leek hem een leuk idee om, na het beëindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France zijn nieuwste single 'Als je Lacht' te lanceren. Deze tweede single is een opgewekt, vrolijk nummer met Griekse invloeden.

Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets, daarvan is Danilo Wattez overtuigd. Met een gemotiveerde en 100% inzet weet Danilo met uitgekiende stappen zijn eigen plek te bemachtigen in de artiestenwereld. Hij heeft ondertussen op verschillende festivals in Drenthe zijn kunnen laten zien en is van plan ook de rest van Nederland te veroveren. Met zijn nieuwste single 'Zingen op Ibiza' hoopt Danilo door te breken en landelijke bekendheid te krijgen. Op Spotify, en YouTube, zijn de nummers te zien en te beluisteren.

Waarom Danilo Wattez boeken?

Met zijn aanstekelijke nummers en energieke optredens weet Danilo Wattez elk publiek te raken. Door zijn veelzijdigheid en enthousiasme weet hij elk feest tot een succes te maken. Boek Danilo Wattez voor een onvergetelijk optreden dat je gasten nog lang zullen herinneren!

Danilo Wattez boeken voor jouw evenement

Ben je klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen? Boek dan nu Danilo Wattez voor een fantastisch optreden! Neem contact op met Entertainmentbureau Lukassen en wij helpen je graag verder. Met Danilo Wattez op het podium wordt jouw evenement een gegarandeerd succes!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma