024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Jeroen van Zelst, de muzikale levensgenieter, is van jongs af aan betoverd door de klanken van muziek. Als kleine spruit van slechts 8 jaar oud, wist hij al zijn weg te vinden achter een drumstel. De passie voor ritme en melodie bracht hem al snel tot grote hoogten.

Tijdens zijn middelbare schooltijd was Jeroen de drummende held van een bandje. Samen zorgden ze voor spetterende optredens waarbij het publiek niet stil kon blijven zitten. Maar dit was slechts het begin van zijn muzikale avontuur.

In 2011 betreedt Jeroen het podium als feestartiest en brengt hij zijn allereerste single "Colinda" uit. Het was een knaller die de harten van het publiek veroverde en Jeroen werd al snel erkend als een veelbelovend talent. Het welbekende Festival van het Levenslied bekroonde hem met de prestigieuze titel "Aanstormend Talent" datzelfde jaar. Het was het startsein voor een spectaculaire carrière.

Het jaar 2012 brengt een nieuw hoogtepunt met zich mee: Jeroen lanceert zijn eerste carnavalshit genaamd "Dansen". Dit liedje is nog maar het begin, want er zouden vele andere hits volgen. Van "Leef Je Leven" tot een sprankelende nieuwe versie van "Houdoe En Bedankt", Jeroen blijft het ene feestelijke nummer na het andere uitbrengen. Hij neemt ook duetten op met getalenteerde collega's, zoals het geweldige duet "Ze Is Veel Ouder" met Arjon Oostrom en "Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij", waar hij samen met DJ Jordy Graat van Omroep Brabant de sterren van de hemel zingt.

In het voorjaar van 2014 wordt Jeroen bekroond met de prestigieuze Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met trots aanvaardt hij deze erkenning voor zijn bijdrage aan de feestwereld. Zijn singles "Vroeger Was Alles Beter" en "Cola en Sinas" zorgen ervoor dat Jeroen klaar is om elk feestseizoen volledig op zijn kop te zetten. En zo geschiedt.

"Alle Remmen Los" is het langverwachte debuutalbum van deze feestzanger. Dit album is een ware explosie van vrolijkheid en feestvreugde. Naast zijn onvergetelijke hits zoals "Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij", "Hef Het Glas", "Dansen" en "Nee!", bevat het album nog vier gloednieuwe feestknallers die nog nooit eerder zijn uitgebracht. Met zijn aanstekelijke muziek, energieke optredens en uiteraard zijn humor weet Jeroen van Zelst het publiek altijd te betoveren.

En alsof dat nog niet genoeg is, verrast Jeroen ons in 2023 met zijn eigen feestversie van de Nederlandse hit "Jouw Liefste Wens" van De Paladijns uit 1982. Dit tijdloze nummer blijkt nu populairder dan ooit en Jeroen tilt het met zijn unieke stijl naar een nóg hoger niveau. We kunnen niet wachten om te horen wat hij nog meer in petto heeft.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma