024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 7000,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Lee Towers

Lee Towers (Leen Huijzer) is geboren op 23 maart 1946. Hij groeit op in een klein dorpje net onder Rotterdam. Zijn familie heeft niet veel geld en daarom moet hij vanaf jongs af aan zijn steentje bijdragen in het huishouden. Dit doet hij middels twee krantenwijken. Hij zingt ieder lied mee op de radio en besluit dan ook op 15 jarige leeftijd zijn eigen bandje op te richten. De band noemt hij “Jumping Dynamites”. Hij zingt graag, maar zit ook graag achter het drumstel. 

Hij mag zijn eerste platencontract ontvangen na een optreden met “The Driftin five”, waar hij wordt ontdekt door Imca Marina. Zijn eerste plaat “Mina Mina Mina’ ontstaat in 1971 onder de productionele leiding van John Woodhouse, maar wordt geen hit omdat het nummer veel lijkt op het lied “Manuela” van Jacque Herb. Later brengt hij het nummer “Its raining in my heart” op, dat speciaal geschreven was door Wally Tax, de voormalige zanger van The Outsiders. Willem Duys vindt het nummer zo mooi waardoor hij Lee uitnodigt voor de tv show “Voor de vuist weg” en zo weet hij zijn televisiedebuut te bereiken. Het levert hem groot succes op en zijn vervolg nummers als “You’ll never walk alone” en “Bless you” worden regelrechte hits. 

Lee bereikt hierna gouden en platina statussen en is ook thuis in het meedoen aan goede doelen en denkt veel aan zijn medemens. Rotterdam eert hem met onder meer de Erasmusspeld, de Wolfert van Borselen penning en Het gouden hart van Rotterdam. De inmiddels 75 jarige Lee is nog steeds gek op het maken van muziek en optredens en je kunt hem ook boeken voor jouw feest via Lukassen!

Prijs Lee Towers boeken

Ben jij een echte fan van Lee Towers en wil je hem boeken voor jouw feestje? Neem contact op met Lukassen voor de prijzen en beschikbaarheid. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de duur en de hoeveelheid gasten. Wij vertellen u graag de juiste informatie. Doe vrijblijvend een aanvraag en ontvang binnen dezelfde dag reactie. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of je Lee Towers nog kunt boeken voor jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten of bands boeken? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op, voor de juiste informatie kun je terecht bij ons team, met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma