024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

¡Ay caramba! Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met de meest opwindende bandieten van het land! In het begin van 2019 werden de Los Banderos brothers eindelijk gevangen, na een intensieve zoektocht vanwege hun grenzeloze feestgedruis in het hele land. Maar laat je niet misleiden, hun avontuur is nog lang niet voorbij!

In het geheim hebben ze in 2022 snode plannen gesmeed om te ontsnappen, en met de hulp van een oude amigo zijn ze erin geslaagd hun vrijheid terug te winnen. Sindsdien zijn ze voortdurend op de vlucht, altijd op zoek naar nieuwe plekken om hun spoor van ongekende fiesta achter te laten.

De Banderos brothers laten zich niet temmen! Ondanks het overheid advies om voorzichtig te zijn, weigeren ze zich koest te houden. Waar ze ook opduiken, verwachten ze niets minder dan een knallend feest dat je hart sneller doet kloppen en je billen doet schudden op het ritme van hun aanstekelijke beats.

Hun muziek is een wervelwind van brutaal en meeslepend geweld. Ze nemen je mee op een adembenemende reis vol hartslag verhogende ritmes, dampende house hits en beukende hardstyle klappers die je in extase brengen.

Dus, als je de Los Banderos brothers tegenkomt, verstop je niet, maar omarm het feest van je leven! Grijp deze kans om deel uit te maken van een legendarisch avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Wees voorbereid op een fiesta die al je zintuigen zal prikkelen en je naar een ongekende muzikale roes zal voeren.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie