024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Los Banderos boeken bij Lukassen: Fiesta for life!

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke ervaring vol met ritmische billenschudders, dampende house hitjes en beukende hardstyle knallers? Zoek niet verder, want Los Banderos, dé beruchte DJ act met een unieke mix van DJ, MC en trompetist, staat klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Bij Lukassen maken we het mogelijk om deze boeven van de dansvloer te boeken en jouw evenement te transformeren in een ongekend feestelijke explosie!

Los Banderos boeken: een verboden feestje

Ai caramba! Deze boeven zijn begin 2019 opgepakt na jarenlang gezocht te zijn geweest voor het veroorzaken van té veel fiesta all around the country. Eind 2022 werd er in het geheim plannen gesmeed voor een uitbraak. Met de hulp van een oude amigo is dit plan geslaagd en sindsdien zijn ze op de vlucht. Zo nu en dan duiken ze op in het openbaar om altijd een spoor van brute fiesta achter te laten. Als jij dacht dat ze zich koest zouden houden.. nou, dan heb je het mis! Het overheid advies luidt: als jij de Banderos brothers tegenkomt, don't hide, fiesta for life! Het gerucht gaat dat de Los Banderos brothers nergens voor instaan en overal tot het gaatje gaan.

Boek Los Banderos en maak je klaar voor muzikaal geweld

Maak je klaar voor een wervelwind van bruut muzikaal geweld! Los Banderos staat garant voor hartslagverhogende beats, een energieke MC die de menigte opzweept en een trompettist die een uniek element toevoegt aan hun DJ act. Het feit dat er een trompet bij zit, maakt Los Banderos onderscheidend en geeft hun optreden een extra dimensie. De combinatie van elektronische klanken, pakkende teksten en live instrumentatie zorgt voor een dynamische show die jouw publiek gegarandeerd op de dansvloer houdt.

Los Banderos biografie: boeven van de dansvloer

De Banderos brothers, zoals ze liefkozend genoemd worden, vormen samen een unieke DJ act die de grenzen van het feesten verlegt. De mix van stijlen en genres maakt hun optredens veelzijdig en geschikt voor diverse evenementen. Met hun ongebreidelde energie weten ze elke locatie om te toveren tot een ware dansarena.

Entertainmentbureau Lukassen maakt het mogelijk om Los Banderos te boeken voor jouw feest of evenement. Ervaar de unieke combinatie van DJ, MC en trompettist en laat je publiek genieten van een onvergetelijke fiesta. Los Banderos, de boeven van de dansvloer, staan klaar om jouw feest naar ongekende hoogtes te tillen. Vamos a la fiesta!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma