024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1795,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Lucas en Gea

Na 20 jaar in een band te hebben gezongen, besloot Lucas te vertrekken en zijn droom na te jagen. Hij ging verder met zijn vrouw Gea en samen deden ze optredens in clubs door het hele land. Lucas had in 2000 al eens een paar nummers opgenomen bij een regionale platenzaak, die hem later vroeg om een nieuwe versie te schrijven. De allereerste single van Lucas en Gea werd het nummer “Steeds weer huil je” dat de grote start van hun succes werd. 

Een paar weken later mogen zij hun nummer beluisteren op de welbekende Piratenhits cd en al snel hierna stond hun telefoon roodgloeiend, omdat het nummer werd gedraaid op de geheime zender. Het nummer wordt uiteindelijk ingeleverd bij RTV-Noord waarna het nummer het meest gedraaide nummer in de provincie werd.

Het balletje gaat rollen en al snel worden er meer dan 40.000 cd’s verkocht. Het succes breekt door en Lucas en Gea worden constant uitgenodigd voor optredens bij feestjes, partijen, radio- en tv zenders. In 2002 komen ze met een nieuw album “Zeg mij waarom”. Het album wordt wederom een groot succes!

Lucas en Gea bereiken veel succes en doen mee aan vele TV programma’s over heel de wereld. De TV programma’s worden op DVD als video op de markt gebracht en verkocht. De vele optredens op diverse locaties, en de TV optredens bij programma’s als SBS Shownieuws en RTL Boulevard zorgen voor nog meer bekendheid en succes.  

In 2004 duiken ze de studio in met andere grote artiesten en nieuwe tekstschrijvers, zoals André Hazes, Frans Bauer en Pierre Kartner. Door de samenwerking ontstaat wederom een succesvol album! 

Prijs Lucas en Gea boeken

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Lucas en Gea kunt boeken? Neem contact op met Lukassen en wij vertellen je alle nodige informatie. Ook als je graag wilt weten of ze beschikbaar zijn voor jouw feest of evenement! Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen en wij zorgen dat we binnen dezelfde dag reageren!

Neem contact met ons op

Benieuwd of je Luca en Gea nog kunt boeken op de datum van jouw feest? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen de ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma