024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Marcel’s Nederpop Live boeken: Feesten met een Nederpop sensatie!

Welkom bij Lukassen, dé plek waar jij jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Ben je op zoek naar de ultieme feestbeleving? Dan is het boeken van Marcel’s Nederpop Live dé perfecte keuze. In deze tekst ontdek je waarom deze act een absolute must is voor elk feest, bedrijfsfeest, tentfeest, festival of bruiloft.

Marcel’s Nederpop Live: Een unieke beleving

Marcel Swerissen, bekend van de succesvolle show Marcel’s Nederpop van toen, brengt nu een verrassende nieuwe show met Marcel’s Nederpop Live. In deze spetterende show passeren de Nederpop hits van toen de revue in een snelle medley. Nummers van Doe Maar, De Dijk, Toontje Lager en Drukwerk laten je zingen, dansen en volop beleven, maar ook de Nederpophits van nu vergeet hij niet! Marcel's flexibiliteit in zijn Nederpop repertoire is opvallend. Van boerenrock tot foute meezingers en een gevoelige ballad - hij creëert de perfecte sfeer op elk evenement.

De Nederpop hits van Nu: Marcel’s vernieuwde repertoire

Wat Marcel’s Nederpop Live zo uniek maakt, is zijn vermogen om met de tijd mee te gaan. Gewapend met een elektrische en akoestische gitaar, piano en zelfs een keytar, is Marcel flexibel genoeg om ook de Nederpop hits van nu aan te pakken. Denk aan nummers van Flemming, Bløf, Antoon en Goldband. Natuurlijk worden alleen de nummers gespeeld die iedereen kent en waarop je niet kunt stilzitten. Hierdoor is Marcel een graag geziene act op vrijwel elk feest, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, tentfeesten, festivals of bruiloften.

Boek Marcel’s Nederpop Live voor een onvergetelijke ervaring

Wil jij jouw evenement transformeren tot een onvergetelijk feest? Aarzel dan niet langer en boek Marcel’s Nederpop Live bij Lukassen. Of het nu gaat om een intiem feest of een grootschalig festival, Marcel weet jong en oud in te pakken met zijn energieke performance.

Marcel’s Nederpop Live biografie

Na het succes van Marcel’s Nederpop komt Marcel Swerissen nu met een vervolg dat de verwachtingen overtreft. In zijn vorige show betoverde hij het publiek met Nederpop hits van toen, maar nu gaat hij verder. Met een mix van elektrische en akoestische klanken, aangevuld met piano en keytar, speelt Marcel niet alleen de klassiekers, maar ook de hedendaagse Nederpop hits. Flexibel, divers en altijd in voor een feestje, maakt Marcel’s Nederpop Live hem dé keuze voor elk evenement. Boek nu en maak je klaar voor een muzikale reis door de tijd!

Meer over Marcel Swerissen

In het dagelijks leven is Marcel Vocal Coach bij Vocal Center en werkt hij met o.a. Gerard Joling, Edsilia Rombley, Jacqueline en Anne Govearts (Krezip), Jannes en Wolter Kroes. Daarnaast was hij TVOH zangcoach in team Ali B en backing vocal en zangcoach van Duncan Laurence in Tel Aviv tijdens het Eurovision

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma